lauantai 11. elokuuta 2012

Esittelen itseni.

Mä olen Ville Luotola. Mies, jalkapalloharrastaja, opiskelija (kasv. yo.), opettaja, nuori aikuinen ja paljon muuta. Haluaisin olla myös urheilija, taiteilija, kirjailija, yrittäjä sekä poliitikko. Olen ehkä optimisti, ehkä realisti. Tämä tekstisivusto on osa kertomustani itsestäni ja ympäröivästä elämänmenosta.

Kun mä ilmoitin, että olen valmis ehdokkuuteen tulevissa kunnallisvaaleissa, alkoi ympärillä tapahtua. Ihmiset alkoivat puhua kampanjasta, tunnetuudesta, koulutuksista ja jälleen kerran kampanjasta, pitäisi ainakin perustaa blogi. Kirjoittaa blogia. Kertoa blogissa asioita.

Nyt kolme kuukautta myöhemmin perustin blogin. Kirjoitan blogia. Kerron blogissa asioita. En kuitenkaan tee tätä pelkästään kunnallisvaalien takia. Olisi toki tekopyhää sanoa, että en haluaisi, että ihmiset lukisivat tätä ja äänestäisivät minua. Totta kai haluan, että saan lukijoita, jotka ajattelevat kirjoittamiani asioita ja keskustelevat niistä ystäväpiirissään. Läpipääsy on toissijainen asia, jos toteutan ajattelunedistämistä muuten.

Asioista... Mistä asioista? Mitä mä voin kirjoittaa blogiin, mitä mä voin julkaista? Miten mun julkisuuskuvan käy, jos kirjoitan jotain? Mitä ihmiset musta ajattelee? Voinko kirjoittaa mä/musta/meikä? Jos mä kirjoitan blogia, mä voin kirjoittaa siihen ihan mitä vain. Jos ihmiset vihaavat mua mun ajatusten tai kirjoitusten takia, niin tuskin he olisivat muutenkaan halunneet muhun tutustua tai mun mielipiteitä kuunnella.

Näin ollen tekstit eivät todellakaan tule olemaan pelkästään poliittisia tai en haluaisi niiden olevan. Eräs mentorini tosin veti maton jalkojeni alta tämän ajatuksen suhteen kertomalla raa'an faktan suorin sanoin: "Vaikka sä kirjoittaisit homopornoa, siitä tulee poliittista, kun sä etenet poliitikassa!"

Tekstini tulevat siis käsittelemään kaikkea laidasta laitaan, mitä mieleeni tulee. En tule poissulkemaan ainuttakaan aihetta, mikä on mieleni päällä. En tule kertaakaan antamaan valtaa ajatukselle: "Jos kirjoitan näin, tulenko valituksi/mitä ne musta aattelee?" En myöskään lupaile aktiivisuutta tai muutakaan liibalaabaa, mitä en ehkä pysty toteuttamaan. Jotain kuitenkin kirjoitan, lähinnä itselleni, mutta myös kaikille kiinnostuneille. Kiitän jokaista lukijaa jo etukäteen, muistakaa markkinoida hyviä ajatuksia eteenpäin. Toivottavasti myös minun tekstini pääsevät mainostuksen kohteiksi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti