maanantai 1. lokakuuta 2012

Kampanja todenteolla käyntiin.

Viikonloppuna aloitin oman kampanjani tosissaan. Kävin Lordiaukion standilla seisoskelemassa ja keskustelemassa ihmisten kanssa pari tuntia, tämän jälkeen siirryimme ystäväni kanssa Hirvikariin, jossa luokanopettajaopiskelijat viettivät tutustumisviikonloppuaan ja kampanjointi jatkuikin puoliviiteen saakka. Asiallisen oloista porukkaa olivat myös nuorimman polven OKLlaiset. Sunnuntaiaamusta kävin hakemassa voimia tulevaan kampanjaan Hirvikarin maastosta kevyellä lenkillä ja täytyy myöntää, että jokivarresta löytyy mahtavia maisemia.

Loppusunnuntai kuluikin kavereiden luona kampanjaa tehden. Ylen vaalikone loppuun, muutamaan muuhun vaalikoneeseen vastailua myös, hajoaminen MTV3:n vaalikoneeseen, joka ei ainakaan kaverin Macbook Prolla pelittänyt lainkaan. Hyvää ruokaa ja hyvää seuraa, ei lainkaan paha sunnuntai. Lisäsinpä nettiin muutaman uuden kuvankin, virallisen kampanjakuvan. Sitä voi käydä väijymässä osoitteessa www.facebook.com/luotolanville . Tämän lisäksi ihmettelin kovasti jälleen kerran blogini lukijamääriä, eilen meni rikki 1300 lukijaa. Huh huh, kiitoksia kaikille.

Keskustelut ihmisten kanssa Lordiaukiolla, Hirvikarissa ja blogini lukijamäärät ovat saaneet itsessäni kampanjaani positiivisen vireen. Aluksi tuntui, että ehkä yksi tai kaksi ihmistä sieltä tai täältä on lueskellut tätä ja aikoo EHKÄ äänestää minua. Mutta nyt alkaa tuntua, että toistaiseksi tehty työ ei ole ollut turhaa. On mukavaa kuulla positiivista palautetta, vaikka en mielestäni osaakaan ottaa sitä vastaan kovin hyvin. Kiitän kuitenkin kaikista hyvistä (ja pahoista) sanoista, mitä minulle on sanottu.

Kun kampanja on näin potkaistu käyntiin, aion entisestään aktivoitua ja siirtyä yhä useammin Maakuntakadun kampanjatoimistosta (kaverin kämpältä) kohti ihmisten ilmoja ja olla paikalla paneeleissa ja tapahtumissa, en välttämättä panelistina, mutta yleisössä kuuntelemassa eri ehdokkaiden ajatuksia. Tulkaa toki rohkeasti juttelemaan ja kyselemään, kyseenalaistaakin saa ja pitää, ilman keskustelua ei synny uusia ajatuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti